Συνεργάτες

  Συνεργάτες  
 
  4ty.gr  
     
  O Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος 4ty.gr, όντας ένα από τα πιο
αναπτυσσόμενα μέσα προβολής στο διαδίκτυο από το 2008,είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση και να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών μας, προς όφελος των πελατών του.

Σκοπός του 4ty.gr αναλυτικότερα είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών διαδικτύου σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας τους, της εταιρικής τους ταυτότητας και γενικότερα της θέσης τους στην αγορά, χρησιμοποιώντας την δύναμη του διαδικτύου. Με τον τρόπο αυτό κάθε επιχείρηση βελτιώνει τις εσωτερικές διαδικασίες της, αποκτά μεγαλύτερη εμπορική αξία και ενισχύει το brand name της αυξάνοντας σημαντικά τις πωλήσεις της.
Η εγγύηση για την επιτυχία του ηλεκτρονικού οδηγού αγοράς 4ty.gr καθορίζεται από πολλούς παράγοντες όπως: το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό του, η χρήση υψηλής τεχνολογίας, ο σεβασμός και η προσοχή με την οποία αντιμετωπίζονται οι ανάγκες των πελατών του, αλλά πάνω απ' όλα η αγάπη για την δουλειά και το αίσθημα προσφοράς στο διαδίκτυο.

Ο ηλεκτρονικός οδηγός αγοράς 4ty.gr διαφημίζει και θα συνεχίσει να διαφημίζει τις επιχειρήσεις 24ώρες το 24ώρο, 365 μέρες το χρόνο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου. Ως διαφημιστικό μέσο ο οδηγός αγοράς 4ty.gr προβάλλει τις επιχειρήσεις σε πάνω από 3.000.000 Έλληνες χρήστες του διαδικτύου με πολύ μικρό κόστος σε σχέση με τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης. Ο 4ty.gr ενισχύει την δυνατότητα επικοινωνίας του επιχειρηματικού κόσμου μέσα από ένα portal που ενώνει τους επαγγελματίες του σήμερα.
   
     
 
 
  4tyshop.gr  
     
  H υπηρεσία 4tyshop είναι μια καινούργια υπηρεσία η οποία διατίθεται σε όλα τα μέλη του ηλεκτρονικού οδηγού αγοράς 4ty τα οποία διαθέτουν τα πακέτα προβολής Business Pro ή Business Expert και δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει την ώθηση που χρειάζονται στις ελληνικές επιχειρήσεις συνδυάζοντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με χαμηλό κόστος.

Η χρήσηση του ηλεκτρονικού καταστήματος απαιτούσε υψηλό επίπεδο γνώσεων ενώ από την άλλη, η προώθηση της επιχείρησης στο διαδίκτυο δεδομένου του τεράστιου ανταγωνισμού καθώς και του τεράστιου κόστους, υπήρξαν παράγοντες που καθιστούσαν μέχρι τώρα την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος σχεδόν απρόσιτη στον μέσο επιχειρηματία.

Με την υπηρεσία 4tyshop η δημιουργία, η χρήση, η συντήρηση και η προώθηση του ηλεκτρονικού καταστήματος έγινε πολύ εύκολη και πραγματικά προσιτή.
   
     
 
 
  4tynews.gr  
     
  Ο πιο σύγχρονος και αποδοτικός τρόπος για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας, να προωθήσετε την ιστοσελίδα
που μόλις δημοσιεύσατε, να κάνετε γνωστά τα προϊόντα σας και να ενημερώσετε την αγορά για τις προσφορές και τις εκπτώσεις σας.

Με την δημιουργία καταπληκτικών εικαστικών από το δημιουργικό τμήμα του 4ty.gr και την στοχευμένη προώθηση σε χιλιάδες υποψήφιους πελάτες κάθε επιχείρηση μπορεί σε ελάχιστο χρόνο να κάνει γνωστές τις υπηρεσίες, τα προιόντα της και τις προσφορές της.
   
     
 
 
  aw-hotel.gr  
     
  Το portal aw-hotel δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2012 και έχει σαν σκοπό να προβάλλει τα καταλύματα της Ελλάδας, της Ευρώπης αλλά και ολόκληρου του κόσμου ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να βρει το κατάλυμα που χρειάζεται στην περιοχή που επισκέπτεται για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο που το χρειάζεται.
Όλα τα καταλύματα του aw-hotel καταχωρούνται ως αυτόνομες ιστοσελίδες και προβάλλονται με άψογη αισθητική μια και μέσα στις προτεραιότητες του aw-hotel είναι να αναδείξει την ομορφιά του κάθε τόπου με πρωτότυπο και ελκυστικό τρόπο.

Μέσα στο aw-hotel υπάρχουν καταλύματα για κάθε προϋπολογισμό. Σε κάθε κατάλυμα του aw-hotel μπορεί να γίνει κράτηση online η να έρθει κανείς σε επαφή απευθείας με το κατάλυμα για το οποίο ενδιαφέρεται μέσω e-mail η τηλεφωνικής επικοινωνίας.
   
     
 
 
  watergate  
     
  Η εταιρία Watergate συστάθηκε στις 3 Μαΐου 2006, με κύριο αντικείμενο εργασιών την κατασκευή λογισμικού (software) και διαδικτυακών τόπων (websites). Στόχος της εταιρίας μας είναι να παρέχει ποιοτικές και συμφέρουσες λύσεις σε ζητήματα που άπτονται του τομέα της τεχνολογίας.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου, έχουμε επενδύσει στην υποδομή μας, την τεχνική κατάρτιση των εργαζομένων μας και τον διαθέσιμο εξοπλισμό μας. Οι διαδικασίες που έχουμε αναπτύξει μέσα στα χρόνια, είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιό μας, διότι εγγυώνται το αποτέλεσμα που θέλουμε να δώσουμε σε κάθε πελάτη.